Bütünleme Sınavları Hakkında Bilgilendirme

16 Ocak Pazartesi-19 Ocak Perşembe tarihleri arasında yapılacak olan Güz Dönemi Bütünleme sınavları hakkında genel bilgilendirme;

Herhangi bir ya da daha fazla dersin genel sınavına (FİNALİNE) girme hakkı olduğu halde girmeyen ya da girip de başarılı olamayan öğrenciler doğrudan bütünleme sınavına girebilir. Dersten başarısız olduğu için Bütünleme Sınavına kalan öğrencilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur!

Herhangi bir ya da daha fazla dersten dönem sonunda elde ettiği not ortalamasını yükseltmek isteyen öğrenciler bütünleme sınavına girebilir. Dersten geçtiği halde not yükseltmek amacıyla Bütünleme Sınavına girmek isteyen öğrenciler 13 OCAK 2017 Cuma gününe kadar duyuruda örneğini bulabilecekleri dilekçeyi doldurarak Edebiyat Fakültesi Binasındaki 119 Nolu odaya teslim etmelidirler. Dilekçeyi Bartın’da bulunmadığı için kendisi teslim edemeyecek öğrenciler, dilekçeyi başka bir arkadaşları ile de bize ulaştırabilirler.

Bütünleme sınavında alınan not genel sınav (Final) notu yerine geçer.

Dilekçe formu

Tel: Telefon Belge Geçer: Fax E-posta: htyww